Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

6.7ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

 

6.7ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΕΛΛΑΣ”ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΤΕ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΟΠΛΑΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ...ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ....

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.

ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ:
Ο Αρτέμης Σώρρας μαζί με όλους τους επιστήμονες που διαθέτει και με ομάδα πολιτών από όλα τα επαγγέλματα, οι οποίοι είναι σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, στην Ελλάδα και στην Κύπρο ξεκίνησαν να “γνέθουν” το όμορφο αυτό όραμα, με σκοπό να το κάνουν πραγματικότητα.
Μετά από 5 χρόνια προεργασίας, συγκέντρωσαν, μελέτησαν και εκπόνησαν τα δεδομένα για κάθε περιοχή της Ελλάδος και της Κύπρου και με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής, πρότειναν λίστα έργων τα οποία θα φέρουν την ανάπτυξη και την ευημερία. Εκπόνησαν μελέτες βιωσιμότητας, ούτως ώστε τα έσοδα από κάποια από αυτά τα έργα να μπορέσουν να αποσβέσουν το κόστος εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης όλων των έργων και όσων θα αποφέρουν έσοδα και όσων δεν θα αποφέρουν. Υπάρχουν προτάσεις και μελέτες για κάθε Δήμο της Ελλάδος και της Κύπρου, ενσωματωμένες σε 123 ενότητες έργων, με περισσότερα από 50.000 έργα.
Κατά τη διάρκεια λοιπόν του έτους 2013 παρουσίασαν 325 αναπτυξιακές μελέτες για έργα υποδομών, ανθρωπιστικών και κοινωνικών παροχών και επενδυτικών αναπτυξιακών έργων για όλους τους Δήμους της χώρας. Οι μελέτες των αναγκών έγιναν σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν μια καλή ζωή για όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και της Κύπρου. Ανάγκες σχετικά με τη διατροφή, τις καλλιέργειες, την εκπαίδευση, την υγεία, την ενέργεια, κ.α.
Για την δόμηση της ολοκληρωμένης πρότασης του προγράμματος “ΕΛΛΑΣ” χρειάστηκαν συνολικά 5 χρόνια.
ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 6ΔΙΣ 600 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 150.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΗ....
ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ?????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου